Köksrenovering

Nya köksluckor •

Köksluckor

Vi tillhandahåller köksluckor som tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Vi vet att det är viktigt att få en uppfattning om hur det nya köket kommer se ut efter en köksrenovering och hjälper er därför genom hela processen. Det första steget är att titta på färgval för köksluckor. Vi erbjuder luckor i många olika nyanser så att ni kan hitta en som passar ljusinsläppet och ert tycke och smak. När ni har valt nyans får ni därefter bestämma om ni vill ha luckor med något speciellt mönster.

Nya köksluckor anpassade efter era önskemål

I vårt sortiment ingår flertalet köksluckor i trä som har utanpåliggande lister och modeller som har randiga mönster. Ni väljer naturligtvis själva hurdana luckor ni vill ha, och vi kan verka som rådgivande part om ni känner er osäkra. När ni har valt färg, modell och eventuella tillbehör till dem ser vi till att en order på måttbeställda köksluckor skickas till vår fabrik. Det innebär med andra ord att vi inte enbart tillverkar modeller i standardstorlekar utan även kan förse er med mer ovanliga modeller.

Köksluckor

Vi hjälper er hitta rätt köksluckor

Att få tag på måttbeställda köksluckor genom oss är en enkel process. Vi är verksamma över hela Sverige och använder endast hållbara material.

 • Vi har vitrinluckor och heltäckande skåpluckor
 • Våra köksexperter hjälper dig utforma dina drömmars kök
 • Det går bra att beställa hem en broschyr som visar vårt sortiment

Vi erbjuder köksluckor till ett lågt pris

Vi vet att det är viktigt att få klämma och känna på köksluckorna innan man bestämmer sig. Så när du känner dig redo att förnya köket kan du snabbt och kostnadsfritt boka in ett personligt hembesök. En av våra engagerade och kunniga köksexperter kommer hem till dig och visar hela vårt utbud av köksluckor, lådfronter och handtag i ditt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder. Under hembesöket kan ni även få veta vilket pris för köksluckor som kommer gälla utifrån de produkter och den mängd luckor ni vill ha.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig till en billig köksrenovering genom nya köksluckor som monteras på de befintliga stommarna.

  E-post
  [email protected]

   

OM OSS

När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig till en billig köksrenovering genom nya köksluckor som monteras på de befintliga stommarna.

Köksrenovering.org kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Köksrenovering kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.