Köksrenovering

Nya köksluckor •

Källsortering

Förutom att vi är experter på att genomföra köksrenovering utan att riva ut hela det befintliga köket har vi tagit fram lösningar för källsortering som är praktiska och smidiga att använda, både i det lilla och i det stora köket. Vi vill att det skall vara enkelt för alla oberoende av hur många man är i hushållet att sortera sitt skräp för att på det sättet ta vara på jordens resurser. Därför har vi tagit fram ett varierat utbud av lådor för källsortering.

Källsorteringskärl för alla ändamål

Genom oss kan ni få ett smidigt källsorteringsskåp som har utrymme för bland annat glas, metall och plast. Storleken på de olika lådorna kan enkelt anpassas efter hur mycket utrymme ni har exempelvis under diskhon. Våra kärl är enkla att rengöra och går enkelt att ta med som de är till tippen eller den lokala återvinningsstationen när de skall tömmas. Vid behov hjälper vi dig välja ut de produkter som du behöver och rådgör kring var du kan ha källsortering plast och glas i ditt hem.

Källsortering

Källsortering är ett sätt att värna om miljön

Att ha en källsortering plast, glas och metall hemma är ett enkelt sätt att reducera sin negativa miljöpåverkan.

 • Våra kärl är enkla att rengöra
 • Vi har utdragbara stommar så ni enkelt kommer åt sorteringskärlen
 • Våra sorteringsstationer finns i olika storlekar

Genom oss får ni en snygg källsortering till ett bra pris

När ni planerar att byta köksluckor kan det i samband med den renoveringen vara klokt att se över vilken källsortering ni har och om ni på något sätt kan optimera den. Med våra modeller som antingen har lock eller är öppna kan ni komma igång med en hållbar sopsortering. Vi erbjuder även hållare som är speciellt utvecklade för organiskt material. De har ett bättre luftgenomflöde och därav börjar innehållet inte lukta. Vi erbjuder våra produkter till låga priser och skickar gärna en offert på förfrågan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig till en billig köksrenovering genom nya köksluckor som monteras på de befintliga stommarna.

  E-post
  [email protected]

   

OM OSS

När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig till en billig köksrenovering genom nya köksluckor som monteras på de befintliga stommarna.

Köksrenovering.org kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Köksrenovering kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.