Köksrenovering

Nya köksluckor •

Om ROT-avdraget

En skattereduktion för privatpersoner

Med hjälp av ROT-avdraget kan privatpersoner har rätt att göra ett skatteavdrag på det arbete som en professionell hantverkare utför i den fastighet som man äger och bor i helt, eller under en del av året, Grundtanken med ROT var att det skulle verka för att minska antalet svartarbeten och stimulera byggbranschen, något som också har skett. Om du har fyllt 18 år och betalar skatt i Sverige har du rätt att nyttja skattereduktionen så länge företaget som du anlitar är registrerat för F-skatt. Avdraget är maximalt 50 000 kronor per år och person.

Köksrenoveringen blir billigare

ROT-avdraget gäller alla typer arbete som utförs av hantverkare och där i är köksrenovering inkluderat. Det finns till exempel ett antal olika VVS-arbeten som ger rätt till ett skatteavdrag på 30 %. Om ni är två ägare till bostaden har ni rätt till det dubbla beloppet eftersom avdraget är personligt. Observera dock att ROT enbart gäller arbetskostnader alltså inte resor eller material. Däremot omfattar ROT till exempel dragning av vattenledningar, byte av blandare, installation av vitvaror och så vidare.

Vi sköter kontakten med Skatteverket

Det ska vara enkelt att byta ut köksluckor och övrig köksinredning. Därför ser vi till att göra det så smidigt som möjligt för er genom att ta hand om all kontakt med Skatteverket. Vi ser till att ni får den skattereduktion ni har rätt till genom att dra av 30 % direkt på fakturan.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig till en billig köksrenovering genom nya köksluckor som monteras på de befintliga stommarna.

    E-post
    [email protected]

     

OM OSS

När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig till en billig köksrenovering genom nya köksluckor som monteras på de befintliga stommarna.

Köksrenovering.org kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Köksrenovering kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.